Spread a little happiness!

Anderen blij maken is wat ons gelukkig maakt. Het leven draait om de kwaliteit van je relaties en het koesteren van familie, vrienden en dierbaren. Dat is de reden dat wij mensen helpen hun dierbaren te verassen met prachtige gepersonaliseerde cadeaus, met de hand gemaakt.

Kom jij ons helpen mensen blij te maken?

Deze mensen zoeken we

Zit jouw baan ertussen?

CRO specialist
E-commerce
Verpakkingsspecialist
Productie
Lead Production
Productie
Personeels Planner
Productie
Social media & Community marketeer
E-commerce
Technische DTP´er
Gifts development & Design
Visual Content Designer
E-commerce
Affiliate Marketeer
E-commerce
Gifts Sourcing Specialist
Gifts development & Design
Shipping Analyst
Finance
Gift Operator / Productiemedewerker
Productie
Customer lead France
Customer Service
Customer lead Germany
Customer Service
Open sollicitatie
Open sollicitatie
Hands-on magazijn medewerker
Purchase
Internship E-commerce
PHP developer - squad Website en Marketing
IT
Javascript Developer - squad Personalisatie
IT
PHP Developer - squad Interne Automatisering
IT

Wat we doen?

ATTENTE PERSOONLIJKE CADEAUS EN SERVICES

Dat we prachtige, persoonlijke cadeaus maken wist je misschien al. Maar we doen veel meer. Het geven en ontvangen van cadeaus draait niet per se om het cadeau zelf, maar om de boodschap erachter. Om het gevoel. Het zit ‘m in aandacht. De diepere laag, de knipoog en zelfs de timing van het geven zorgen voor de emotie bij de ontvanger. 

Wij helpen onze klanten om die geluksmomentjes te creëren. Via onze (social media) kanalen en onze site, brengen we mensen op ideeën. We bieden ze online tools om die ideeën zo makkelijk en snel mogelijk tot leven te wekken. En we denken mee. Ook als het (even) niet lukt of fout loopt.

Onze splinternieuwe campus

Een geweldige plek om te werken

Het beste uit jezelf halen en samenwerking zo goed mogelijk faciliteren, dat is het doel van de YourSurprise Campus. De campus biedt alle YourSurprise collega’s de ruimte om te werken, te eten, te ontspannen, te leren en te sporten. Allemaal onder één dak.
En natuurlijk zijn we zuinig op onze omgeving en ons mooie eiland, dus ook op het vlak van duurzaamheid is het gebouw volledig klaar voor de toekomst.

Work hard...

We zijn een dynamische stel mensen met een nuchtere kijk op de wereld, onze voeten ferm in de Zeeuwse grond geplant. We zijn een mooie gevarieerde groep, ieder met unieke kwaliteiten en de vrijheid om zichzelf te zijn. Bij YourSurprise liggen de kansen voor het oprapen. Er zijn honderden deuren, waarachter zich minstens zoveel nieuwe mogelijkheden bevinden. Je hoeft ze alleen maar te openen.

play hard

We houden ervan onze successen te delen en te vieren met collega’s, dus als YourSurprise het goed heeft gedaan, betekent dat dat we allemaal hard gewerkt hebben. En dat mag beloond worden met een goed feest. We houden ervan om mooie momenten te creëren, niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onszelf. Op het werk, maar ook daarbuiten, waar we elkaar zien in onze in-house gym, bij de quizavond of tijdens een leuk weekendje weg met het hele bedrijf.

Hier kun je ons vinden

Gouwepoort 3, Zierikzee

Unser Campus

Der beste Ort zum Arbeiten