Spread a little happiness!

Anderen gelukkig maken is wat ons gelukkig maakt. Het leven draait om de kwaliteit van je relaties, om het koesteren van je vrienden, je familie en de mensen om je heen.. Daarom helpen wij mensen om anderen te verrassen. Met prachtige cadeaus die we met de hand maken.

Kom jij ons helpen andere mensen blij te maken?

Wat we doen

Attente persoonlijke cadeaus en services

Dat we prachtige, persoonlijke cadeaus maken wist je misschien al. Maar we doen veel meer. Het geven en ontvangen van cadeaus draait niet per se om het cadeau zelf, maar om de boodschap erachter. Om het gevoel. Het zit ‘m in aandacht. De diepere laag, de knipoog en zelfs de timing van het geven zorgen voor de emotie bij de ontvanger. 

Wij helpen onze klanten om die geluksmomentjes te creëren. Via onze (social media) kanalen en onze site brengen we mensen op ideeën. We bieden ze online tools om die ideeën zo makkelijk en snel mogelijk tot leven te wekken. En we denken mee. Ook als het (even) niet lukt of fout loopt.

Deze mensen zoeken we

Zit jouw baan er tussen?

Country lead Europe
E-commerce
Customer lead International
Customer Service
Customer lead France
Customer Service
Customer lead Germany
Customer Service
Customer Service agent Spanje
Customer Service
Open sollicitatie
Open sollicitatie
Hands-on magazijn medewerker
Purchase
Stagiair (e) Commercieel
E-commerce
Internship E-commerce
E-commerce
Online marketeer Europe
E-commerce
Gift Operator
Productie
Creative Design Intern
Gifts
Teamlead Gifts & Design
Gifts
Lead Packing & Shipping
Packing & Shipping
Teamlead Productie
Productie
Customer Service Agent - Internationaal
Customer Service
PHP developer - squad Website en Marketing
IT
Javascript Developer - squad Personalisatie
IT
PHP Developer - squad Interne Automatisering
IT

Onze splinternieuwe campus

Een geweldige plek om te werken

Het beste uit jezelf halen en samenwerking zo goed mogelijk faciliteren, dat is het doel van de YourSurprise Campus. Het biedt alle YourSurprise collega’s de ruimte om te werken, te eten, te ontspannen, te leren en te sporten. Allemaal onder één dak.
En natuurlijk zijn we zuinig op onze omgeving en ons mooie eiland, dus op het gebied van duurzaamheid is het gebouw volledig klaar voor de toekomst.

Work hard, play hard

We zijn een dynamische groep mensen met een nuchtere kijk op de wereld, onze voeten ferm in de Zeeuwse grond geplant. We zijn een mooi gevarieerd stel mensen, ieder met unieke kwaliteiten en de vrijheid om zichzelf te zijn. Bij YourSurprise liggen de kansen voor het oprapen. Er zijn honderden deuren, met nieuwe mogelijkheden achter iedere deur. Je hoeft ze alleen maar te openen.
‘Work hard, play hard’ is ons motto en daar leven we naar. We houden ervan onze successen te delen met collega’s, dus als YourSurprise het goed heeft gedaan, betekent dat dat we allemaal hard gewerkt hebben en dat mag beloond worden met een goed feest. We houden ervan om mooie momenten te creëren, niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onszelf. Op het werk, maar ook daarbuiten, waar we elkaar zien in onze in-house gym, bij de quizavond of tijdens een leuk weekendje weg met het hele bedrijf.

Hier kun je ons vinden

Gouwepoort 3, Zierikzee

Our campus

The best place to work